top of page
Search
  • Petrol Dollars Film

BEWUST DUURZAAM BELEGGEN

Samen met Tijs Wentink heeft Eline een bedrijf, Bewust, opgezet. Het doel van Bewust is om mensen te helpen duurzame keuzes te maken met hun geld. Bewust is jouw gids in de complexe financiële wereld. Je kunt bij ons terecht met je vragen over investeren, duurzaamheid, en overdracht. Samen combineren wij ervaring in de financiële wereld met een sterk moreel kompas.


Bij Bewust doen investeringstrajecten met vermogenden en geven we ook cursussen voor mensen die zelf aan de slag willen met duurzaam beleggen.


Duurzaam Beleggen Cursus 2022


Je wilt gaan beleggen, op een duurzame manier. Maar hoe werken de financiële markten eigenlijk? En hoe weet je wat duurzaam is? Hoe ontleed je het jargon en wat betekenen al die financiële termen? Deze online training helpt je beleggen te begrijpen, jouw doelen vast te stellen en jouw duurzame beleggingsplan te maken. Zo snap je wat je doet, en behaal jij het duurzame resultaat dat jij beoogt Voor wie? Deze online cursus is gemaakt voor mensen geïnteresseerd in duurzaam beleggen; ongeacht hoeveel beleggingservaring je hebt of hoeveel geld je hebt om te investeren


Mee doen? Stuur ons een mailtje: eline@bewustekeuzes.com


9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page